Skip to content Skip to footer

Privatlivspolitik

Sådan indsamler og håndterer vi dine data

Den nye Persondataforordning er trådt i kraft den 25. maj 2018, og vi vil gerne orientere om, hvordan vi hos e-Run indsamler og håndterer de data, som vi modtager fra kunder og interessenter.

Videregivelse af personoplysninger

Vi indsamler løbende oplysninger om navn, adresse, postnummer, mail, evt. interesse for vore produkter. Det sker i forbindelse med din egen henvendelse til os, vedrørende brochurebestilling, forespørgsler eller ordreaflæggelse.  Disse personoplysninger afgives aldrig til tredjepart.

I forbindelse med tilmelding til et event eller f.eks. prøvekørsel af vore modeller, bliver du, udover navn, adresse, tlf. og mail, bedt om at oplyser kørekortnummer.  Dette sker af hensyn til sikkerhed og forsikring.  Angiver du, at du er interesseret i nyhedsbrev, registreres navn, adresse, tlf. og mail, mens resten slettes, når eventet er afsluttet.  Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med tilmelding til en service er frivillig.

Registrering af informationer
e-Run behandler og gemmer alle ordremodtagelser, faktureringer og dokumenter i al kontakt med virksomheder og privatkunder digitalt. e-Run registrerer typisk følgende informationer om en virksomhed eller privatkunde:

  • Virksomhedsnavn og CVR-nummer. For private kunder navn
  • Virksomhedens/kundens telefonnummer, adresse, postnummer og by
  • Navn på virksomhedens kontaktperson samt mail og mobilnummer
  • Ved tilmelding til betaling via PBS: Leverandørservice registreres virksomhedens registrerings og kontonummer.

Informationerne gemmes digitalt i lukket økonomisystem /CRM system, hvor e-Runs betroede administrative medarbejdere har adgang. De indsamlede informationer håndteres i henhold til Operatørens Databehandler-aftale.

De registrerede informationer har til formål at styre korrekt levering af ydelser, materialer og varer samt korrekt registrering af kundebetalinger.

Der sker efterfølgende ingen dataoverførsel af personoplysninger for private.

For virksomheder sker en overførsel af CVR-nr. og bankoplysninger til NETs ved tilmelding til PBS Leverandørservice.

Ønsker en kunde at se, hvilke data e-Run har registeret om virksomheden, personen eller kontaktpersonen bedes kunden henvende sig til e-Run på kontakt@hrsg.dk

e-Run vil opbevare faktura- og betalingsoplysninger i henhold til gældende lovgivning og revisionskrav.

Digital kontakt til e-Run
Hvis du kontakter e-Run digitalt (elektronisk formular eller mail) med spørgsmål, forslag eller lignende skal du være bekendt med, at henvendelsen evt. videresendes til relevant medarbejder, der melder tilbage på henvendelsen.

Brug af billeder
e-Run tager billeder i forbindelse med vores arrangementer. Dette kan være til brug i en nyhedsmail om arrangementet, til vores sociale medier, til pressemeddelelser, til e-Runs hjemmeside eller forskelligt markedsføringsmateriale. Der gøres opmærksom på, at der tages billeder inden start af arrangementet.

Hvis man som deltager ikke ønsker at optræde på disse billeder, kan man meddele dette til en e-Run medarbejder ved ankomst til arrangementet.

Ved bestilling på e-Run.dk
I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshop-systemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne.  I Internet Explorer kan det ske via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb beder vi om: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse informationer bruges til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra købet foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en sag om svindel.

 

Løbende ændringer i beskyttelse af personoplysninger
Den hastige udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nuværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase now